Upptäckarna 10-12 år

Scouter gör i ordning en övning med ett rep

Aktuell info

Hajk

Nu är anmälan öppen till höstens övernattning på Bockön i Stora Härsjön! Anmäl dig här senast den 10 november. Inbjudan och packlista finns som ett PDF-dokument under Bifogade filer längre ner på sidan.

Välkomna!

Välkommen till upptäckarna!

Hoppas ni är taggade på en ny scouttermin efter ett härligt sommarlov!

Vi träffas på tisdagar mellan 18:00 och 19:15 och vårt första möte blir den 5/9. Som vanligt om vi inte säger någonting annat i förväg så är vi på vår scoutgård på Tiondevägen 6 och vi är alltid ute åtminstone en del av mötet så det är viktigt med kläder efter väder.

Vi som är ledare den här terminen är Gunilla, Thandi, Sofia, Markus och Peter och vi ser fram emot en spännande och utmanande termin med er!

Vi finns oftast på plats 20 minuter före och efter varje möte och det är fritt fram för er vuxna att haffa oss om ni har några frågor eller bara vill säga hej och se vad vi är för några. Tiden innan och efter mötet använder vi till förberedelser och ihopplock så vi kan tyvärr inte ta ledaransvar för några barn innan mötet börjar.

Det är viktigt för oss att alla kan vara med på våra aktiviteter oavsett förutsättningar så därför uppmuntrar vi att man hör av sig till oss om man skulle behöva hjälp med t.ex. avgifter, utrustning till läger eller annat. Vi är väldigt bra på att lösa sådana problem!

På upptäckarna använder vi mail som informationsspridare och vi svarar även på mail till upptackarna@gmail.com. Är det mer brådskande får ni gärna ringa någon av oss ledare (längre ner finns kontakt uppgifter)

Vi ser fram emot en fantastisk höst!

Upptäckarledarna

Om avdelningen

alder-upptackare

Ta gärna med en kompis till nästa scoutmöte!

Tänk på att vi är ute ofta, så ha alltid på dig kläder efter väder!

Terminsprogram & aktuella dokument

Kontakt

Du når enklast upptäckarledarna via telefon eller e-postadressen upptackare@gmail.com

Sofia Åkerskog