lör
Scoutbal med RUT @ Backa Folkets Hus
Okt 21 kl. 06:00 – 10:30

Självklart blir det en scoutbal i år igen! Vi kommer hålla till i Backa folkets hus där vi bokat hela huset men kommer att ha balen på undervåningen.

Tema är halloween och självklart får man klä ut sig. Pris till bästa utklädnad koras på balen.

Det kommer bjudas på god mat och när vi är mätta så kan vi dansa hela natten lång till härlig musik. Elin från Tuve scoutkår kommer att vara DJ där hon dels har gjort en helt grym musiklista innan, men där ni kan få önska låtar som ni vill ska spelas. Under kvällen kommer det att vara en del lekar och karaoke med såklart i temat halloween.

50 kronor kostar det att komma och det betalas in i samband med anmälan. OM du av någon anledning inte har pengar att betala in anmälningsavgiften vill vi gärna att du hör av dig så ska vi se hur vi kan lösa det på bästa sätt.

Varmt välkomna önskar RUT – Eric, Emma, Sandra, Simon och Alexandra!

Om du glömde anmäla dig går det bra att efteranmäla dig fram till torsdagen den 19/10  kl 23:59. Då kommer du dock inte få någon middag men däremot efterätt, snacks, dans och allt de andra.

Mejla rut@gbgscout.se med följande frågor besvarade:

• Namn:
  • Personnummer:
  • Kår:
  • Telefonnummer:
  • E-post:
  • Anhörig:
  • Telefonnummer till anhörig:
  • Vill du sova över?
  • Allergi eller specialkost?

Betalning, 50 kr sker till distriktets bankgiro: 151-3076. Märk betalningen med ”Scoutbal förnamn efternamn”

sön
Distriktsstämma @ Sjöräddningssällskapets hörsal, Svarta gaveln
Okt 22 kl. 09:30 – 05:00

Välkomna på höstdistriktsstämma!

Distriktsstyrelsen kallar ombud för alla kårer och bjuder in alla medlemmar till distriktsstämma 22 oktober 2017! Göteborgs scoutdistrikt utgörs av totalt 45 scoutkårer med nästan 5 000 medlemmar. Tillsammans ses vi nu för distriktsstämma där vi bland annat kommer att hantera och besluta om det kommande verksamhetsåret 2018.

Har ni några frågor om detta, så hör gärna av er till styrelsen@gbgscout.se. Välkomna!

Dag och tid:
Datum: 22/10
Tid: 10.00-17.00

Plats:
Sjöräddningssällskapets hörsal, Svarta gaveln Talattagatan 24 i Långedrag. Tack till Sjöräddningssällskapet som lånar ut lokalen för stämman!

Vägbeskrivning:
Resa med Västtrafik (rekommenderas):

Spårvagn nummer 11 eller 13 till hållplats Långedrag. Sedan en promenad om 300m.
Alternativt buss nummer 91 till hållplats Käringberget. Sedan en promenad om 1,3km (alternativt byt till spårvagn och åk till hållplats Långedrag).

För er som kommer med bil finns det en stor parkering direkt till vänster när du kör in på Talattagatan samt en parkering nere vid hamnen på andra sidan huset. Hör gärna av er om ni behöver hjälp med parkering. Uppe vid huset finns endast ett fåtal platser och eftersom huset delas med två andra företag ber vi att dessa platser hålls fria.

Incheckning för ombud:
09.15-09.45. Anmälan sker kårvis och med ifyllt röstlängdsdokument (finns att ladda ner på distriktets hemsida) som är underskrivet av kårordförande. Glöm inte att ta med listan att lämna in som underlag för röstlängden, då kårens ombud annars inte har rösträtt på stämman!

Handlingar:
Stämmohandlingarna finns att läsa HÄR!

Anmälan:

Tyvärr har sista anmälningsdatum passerat, det finns därför ingen möjlighet att boka lunch. Däremot behövs ju ingen anmälan för själva stämman så det är bara att dyka upp.

Arbetsdag på Scoutgården @ Scoutgården
Okt 22 kl. 10:00 – 04:00
Hjärt- och lungräddning, utbildning. @ Purpursnäckan
Okt 24 kl. 06:30 – 09:00

Lär dig eller uppdatera dina befintliga kunskaper inom Hjärt- och Lungräddning.

Under en kväll på Purpursnäckan går vi igenom grunderna och diskuterar kring ämnet, givetvis hinner vi fika lite också.

Sista anmälningsdag har varit. Maila till info@gbgscout för att se om det kan finnas platser kvar!

Hjärt- och lungräddning, utbildning. @ Purpursnäckan
Nov 7 kl. 05:00 – 11:00

Lär dig eller uppdatera dina befintliga kunskaper inom Hjärt- och Lungräddning.

HLR 7/11

Vi kommer bjuda på lite fika och behöver veta om det är någonting vi bör undvika.

if(typeof gf_global == ‘undefined’) var gf_global = {‘gf_currency_config':{‘name':’Svenska Kronor’,’symbol_left':”,’symbol_right':’Kr’,’symbol_padding':’ ‘,’thousand_separator':’ ‘,’decimal_separator':’,’,’decimals':2},’base_url':’http://www.scouterna.se/wp-content/plugins/gravityforms’,’number_formats':[],’spinnerUrl':’http://www.scouterna.se/wp-content/plugins/gravityforms/images/spinner.gif’};jQuery(document).bind(‘gform_post_render’, function(event, formId, currentPage){if(formId == 150) {if(window[‘jQuery’]){if(!window[‘gf_form_conditional_logic’])window[‘gf_form_conditional_logic’] = new Array();window[‘gf_form_conditional_logic’][150] = {‘logic’ : {8: {‘field':{‘actionType':’show’,’logicType':’all’,’rules':[{‘fieldId':’7′,’operator':’is’,’value':’Ja’}]},’nextButton':null,’section':null} }, ‘dependents’ : {8: [8] }, ‘animation’ : 0 , ‘defaults’ : {‘1′:{‘1.3′:”,’1.6′:”}} }; if(!window[‘gf_number_format’])window[‘gf_number_format’] = ‘decimal_comma';jQuery(document).ready(function(){gf_apply_rules(150, [8], true);jQuery(‘#gform_wrapper_150′).show();jQuery(document).trigger(‘gform_post_conditional_logic’, [150, null, true]);} );} } } );jQuery(document).bind(‘gform_post_conditional_logic’, function(event, formId, fields, isInit){} ); jQuery(document).ready(function(){jQuery(document).trigger(‘gform_post_render’, [150, 1]) } );

lör
Jul med RUT
Nov 11 kl. 06:30 – 10:30

RUT anordnar som vanligt ett festligt jularrangemang med det som hör julen till.

mån
Styrelsemöte