tor
Utbildningskväll
Feb 1 kl. 06:30 – 09:00

Mer info kommer inom kort!

lör
Arbetsdag, Mandalay @ Nya Varvet
Feb 24 kl. 09:00 – 04:00

Hjälp oss att förbereda vår segelskuta Mandalay inför sommarens seglatser. Skeppsrådet bjuder på fika och lunch.

Innebandynatta @ Björlandahallen
Feb 24 kl. 08:00 – Feb 25 kl. 07:00

Lördagen vecka 8, alltså natten mellan 24:e och 25:e februari bjuder RUT somvanligt in alla Sveriges Rover- och utmanarscouter till Göteborg för att delta i dentraditionsenliga innebandynattan.

Natten kommer att bjuda på rafflande innebandy och många roliga aktiviteter. Du är givetvis välkommen även som åskådare/hejarklack eller utställare.

tis
HLR-utbildning @ Purpursnäckan (distriktets kansli)
Feb 27 kl. 06:30 – 09:00

Lär dig eller uppdatera dina befintliga kunskaper inom Hjärt- och Lungräddning.

Under en kväll på Purpursnäckan går vi igenom grunderna och diskuterar kring ämnet, givetvis hinner vi fika lite också.

Mer info och anmälningsformulär kommer inom kort!

ons
Utbildning, första hjälpen. @ Purpursnäckan (distriktets kansli)
Mar 7 kl. 06:30 – 09:00

Lär dig eller uppdatera dina befintliga kunskaper inom första hjälpen.

Mer info och anmälningsformulär kommer inom kort!

Roverkväll med RUT
Mar 13 kl. 06:30 – 09:30

En kväll för alla roverscouter, mer info kommer inom kort!

Utbildning, barn med särskilda behov
Mar 20 kl. 06:00 – 09:00

En otroligt viktig föreläsning som visar på fördelar och utmaningar med att leva med en diagnos och ger exempel på bemötande och strategier för att hantera vardagen.

Det kommer på ett roligt och aktivt sätt att diskuteras hur en scoutavdelning fungerar och hur detta kan användas på våra avdelningsmöten och läger. Föreläsningen genomförs i samarbete med Sensus.

tor
Utmanarekväll med RUT
Mar 22 kl. 06:00 – 09:00

En kväll för alla utmanarscouter, mer info kommer inom kort!

lör
Arbetsdag, Mandalay @ Nya Varvet